2014. okt 25.

EZ A SRÁC LESZ A VALÓVILÁG 7 ELSŐ LAKÓJA?

írta: ValoVilag4
EZ A SRÁC LESZ A VALÓVILÁG 7 ELSŐ LAKÓJA?

96161.jpg

Nézhettek a tévében! – kürtölte világgá a közösségi portálon K. György. A 19 éves pesti fiatalember azzal kérkedik, hogy beválogatták a ValóVilág 7-be, így ő már VV Kokó.

Rendszeresen tájékoztatta az interneten ismerőseit K. György, amikor a ValóVilág-válogatásokon járt, így alaposan dokumentálta az RTL Klub valóságshow-jának castingjait. Sikereit pedig megosztotta a haverokkal.

Barátai érdeklődésére, hogy csak beszavazóshow-n, vagy már villalakóként találkozhatunk vele, az utóbbit valószínűsítette.

– Szinte tutkó! – írta. Sőt, július 6-án már közvélemény-kutatást is végzett: – Like, ha néznél, esetleg még szavaznál is rám, ha bemennék a ValóVilágba! – szólította fel a népet a véleménynyilvánításra. A fiatalembert VV Kokóként kerestük telefonon.

Meglepetten fogadta a hívásunkat, és csak annyit közölt: fogalma sincs, lesz-e esélye, bekerülhet-e a műsorba, csak a barátaival viccelődött. Rövid idő elteltével viszont megkeresett minket, hogy mégsem akar nyilatkozni, mert nem szeretné, ha ezzel befolyásolná VV-s karrierjét.

A fiatalember közösségi lapjáról egyébként kiderül, hogy sportiskolába járt, és versenyszerűen focizik. Munkahelyeként pedig csak annyit közölt: a Szívek szállodájának főnöke.

Szólj hozzá